Lista de produse dupa marca TDA

Carje cu sprijin pe antebrat RX593

0 Review (uri)
Pret 69,00 RON

Carje cu sprijin pe antebrat RX593 pentru inaltime pacient 1,50 - 1,80 m- model european. Este recomandata celor care se deplaseaza in permanenta ajutati de o carja pe antebrat sau de o pereche. Din aluminiu, culoare argintie, reglabilă în înălțime, suport brahial reglabil, prindere de antebrat. Greutate maxima utilizator: 100 kg

Carja axilara pentru copii, inaltime reglabila

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Carja axilara pentru copii, inaltime reglabila 95-115 cm, 1 bucata . Carja cu sprijin subaxilar est confectionata din materiale de calitate superioara, aluminiu rezistent la efort. Din aluminiu, culoare argintie,reglabilă, amortizor de cauciuc. Greutate maxima utilizator: 100 kg.


Cadru de mers din aluminiu, cu rotile, TCD9125

0 Review (uri)
Pret 185,00 RON

Cadru de mers din aluminiu cu rotile TCD9125. Cadrul ortopedic este realizat din aluminiu, finisat argintiu semi-lucios, manerele sunt din PVC dur, suprafata lor permite o prindere buna, puferele de pe fiecare picior sunt din cauciuc sintetic, rotilele fata au un diametrul de 12 cm, cauciucuri pline, rezistente la uzura.

Cadru de mers din aluminiu, cu doua perechi de manere , pliabil tratat impotriva coroziunii, finisat argintiu semilucios, se poate plia pentru stocare sau transport, manerele sunt din spuma poliuretanica, este ajustabil in inaltime regland independent fiecare picior, puferele de la partea inferioara sunt din cauciuc sintetic, rezistent la uzura. Reglabil inaltime 83 - 101 cm.

Pedaliera ortopedica pentru recuperare, RX761

0 Review (uri)
Pret 199,00 RON

Pedaliera ortopedica tip bicicleta pentru recuperare RX761. Pedalierul ortopedic este din otel, vopsit in pulberi epoxy, dispune de un sistem pe surub pentru reglarea efortului. Dispozitiv ortopedic utililizat pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii, mobilitatea articulatiilor.