Lista de produse dupa marca TDA

Fotoliu rulant reglabil, aluminiu, roti detasabile

0 Review (uri)
Pret 1.350,00 RON

Scaun cu rotile pliabil, rotile spate sunt tip "quick release", roti spate detasabile pentru spații înguste, realizat din aluminiu acoperit electrochimic, cadru tubular cu secțiune rotundă și cruce dublă, latime sezut  40, 43, 45 cm. Scanul are roți de manevră in partea din spate, de dimensiune mica, care pot fi montate pentru spații înguste, pentru transportul in lift

Rampa pentru fotoliu rulant, 1220 mm, TDA607-M4

0 Review (uri)
Pret 1.290,00 RON

Rampa pentru fotoliu rulant TDA607-M4 lungime rampa 1220 mm Rampa din aluminiu pentru scaun cu rotile, utilizata pentru depasirea obstacolelor. Rampa pentru persoane cu dizabilitati,doua componente, asamblate tip balama, se pliaza si depliaza. Suprafata de rulare a rampei este striata, are aderenta buna antialunecare. Lungimea rampei se alege functie de inaltimea obstacolului.

Rampa pentru fotoliu rulant, 1520 mm, TDA607-M5

0 Review (uri)
Pret 1.350,00 RON

Rampa pentru fotoliu rulant TDA607-M5 lungime rampa 1520 mm Rampa din aluminiu pentru scaun cu rotile, utilizata pentru depasirea obstacolelor de maxim 25 cm. Rampa pentru persoane cu dizabilitati,doua componente, asamblate tip balama, se pliaza si depliaza. Suprafata de rulare a rampei este striata, are aderenta buna antialunecare. Lungimea rampei se alege functie de inaltimea obstacolului.

Veo scuter electric de călătorie

0 Review (uri)
Pret 4.900,00 RON

Rascal Veo este un scuter electric de călătorie robust și manevrabil, uz interior si exterior.Scaun pivotant, se poate demonta fara a fi necesare scule ajutatoare.Bordul scuterului electric este intuitiv, are un numar redus de comenzi care pot fi memorate cu usurinta, asigura o utilizare simpla si sigura.

Fotoliu rulant cu greutate redusa

0 Review (uri)
Pret 749,00 RON

Fotoliu rulant cu greutate redusa, realizat din aluminiu anodizat cu o greutate de doar 12 kg, latime sezut 44 cm, suporta 100 kg. Scaun cu rotile din aluminiu cu frâne de mâner Corpul fotoliului rulant este realizat din aluminiu trata electrochimic impotriva coroziunii, oxidarii, este pliabil pentru depozitare sau transport

Cadru de mers din aluminiu, cu doua perechi de manere , pliabil tratat impotriva coroziunii, finisat argintiu semilucios, se poate plia pentru stocare sau transport, manerele sunt din spuma poliuretanica, este ajustabil in inaltime regland independent fiecare picior, puferele de la partea inferioara sunt din cauciuc sintetic, rezistent la uzura. Reglabil inaltime 83 - 101 cm.

Cadru de mers din aluminiu, cu rotile, TCD9125

0 Review (uri)
Pret 185,00 RON

Cadru de mers din aluminiu cu rotile TCD9125. Cadrul ortopedic este realizat din aluminiu, finisat argintiu semi-lucios, manerele sunt din PVC dur, suprafata lor permite o prindere buna, puferele de pe fiecare picior sunt din cauciuc sintetic, rotilele fata au un diametrul de 12 cm, cauciucuri pline, rezistente la uzura.