Lista de produse dupa marca VL

Plosca Urinara din plastic pentru barbati

0 Review (uri)
Pret 29,00 RON

Plosca Urinara din plastic pentru barbati este recomandat postoperator sau pacienților imobilizați, pentru colectarea urinei. Este confecționat din plastic rezistent, ușor de curățat și dezinfectat. Este dotat cu capac ce impiedica scurgerile sau eliberarea mirosului neplacut. Material Polietilena

Plosca Urinara din plastic pentru femei

0 Review (uri)
Pret 44,00 RON

Plosca Urinara din plastic pentru femei este recomandat postoperator sau pacienților imobilizați, pentru colectarea urinei. Este confecționat din plastic rezistent, ușor de curățat și dezinfectat. Este dotat cu capac ce impiedica scurgerile sau eliberarea mirosului neplacut. Material Polietilena

Plosca urinara cu capac

0 Review (uri)
Pret 49,00 RON

Plosca urinara cu capac. Recipient tip olita cu capac pentru colectarea urinei si fecalelor, pentru adulti sau bolnavi imobilizati la pat dupa operatie sau batrani. Poate fi sterilizata la rece si dezinfectata. Material Polipropilena (PP)

Perna pentru zona lombara, Alvital

0 Review (uri)
Pret 119,00 RON

Perna pentru zona lombara Alvital. Dimensiuni: 30 cm lungime x 20 cm latime x 6 cm inaltime, realizata din poliester extrudat.
Sprijina zona lombara.  Ajuta la eliminarea durerilor de spate, cervicale si lombare,
Utila pentru conducatori auto, sau la birou, acasa

Rolator cu 4 roti cu sezut si cos Vital

0 Review (uri)
Pret 529,00 RON

Rolator cu 4 roti cu sezut si cos Vital  Rolatorul cu 4 roti cu sezut si cos are o structură metalică sudată şi vopsită prin pulverizare, cu elemente de legatură din oţel galvanizat şi montate cu elemente suplimentare din polietilenă şi polipropilenă. Inaltime reglabila 78-89 cm, sustine maxim 130 kg.