Lista de produse dupa marca Gyopar

Pernele ortopedice GYOPAR asigura confortul bolnavilor, previn escarele, atenueaza durerile si usureaza munca asistentilor.

Perna previne aparitia escarelor (decubitus, boala de presiune) si creste considerabil gradul de confort al pacientului. Pernele ortopedice Gyopar sunt umplute cu un material special bile din polistirol spuma si romboedre din poliuretan spuma. Datorita calitatii poliuretanului aceste perne pot sa fixeze partea corpului in pozitia dorita. Elimina punctele de sprijin in care presiunea exercitata asupra tesutului este mare.

Perna de sprijin corp Gyopar, N3, 30x40 cm

0 Review (uri)
Pret 99,00 RON

Perna de sprijin corp Gyopar, N3, 30x40 cm, marime mica, 1 buc asigura o pozitie stabila a corpului. Poate fi folosita reabilitare, fizioterapie, suport pentru sprijinul capului, sau pentru tratamentele terapeutice. Alte zone de utilizare cap, axila, brat, genunchi ori membre.

Perna de sprijin corp Gyopar N2 20x40 cm

0 Review (uri)
Pret 99,00 RON

Perna de sprijin corp Gyopar N2 20x40 cm, 1 buc, marime mica, asigura o pozitie stabila a corpului. Poate fi folosita reabilitare, fizioterapie, suport pentru sprijinul capului, sau pentru tratamentele terapeutice. Alte zone de utilizare san, axila, brat, picior, ori corp pentru a sprijini membrele.

Colac pentru sezut antidecubit Gyopar S3, diametru 51 cm. Colacul permite distribuirea uniforma a presiunii exercitate de corpul pacientului pe toata suprafata de sprijin a feselor. Se recomanda pentru calmarea durerilor cauzate de hemoroizi (fisuri anale), pentru lauze, dar si pentru persoanele imobilizate.

Colac deschis antidecubit Gyopar S4 diametru 48 cm recomandat in sustinerea capului si a cefei persoanelor ce nu se pot misca pentru perioade lungi de timp chiar si in pozitia laterala.Produsele Gyopar sunt umplute cu un material special bile din polistirol spuma si romboedre din poliuretan spuma. Datorita calitatii poliuretanului aceste perne pot sa fixeze partea corpului in pozitia dorita.

Perna rampa de sprijin picior Gyopar S2L Dimensiuni 44x22x22 cm pentru piciorul trombotic Pernele Gyopar sunt umplute cu un material special bile din polistirol spuma si romboedre din poliuretan Recomandata pentru pozitionarea sigura a gambei si pentru prevenirea si vindecarea escarelor calcaiului.

Perna antidecubit pentru sezut Gyopar S7 43x43 cm

0 Review (uri)
Pret 149,00 RON

Perna antidecubit pentru scaunul cu rotile, Gyopar, S7, dimensiuni 43x43 cm, pentru sezut. Permite distribuirea uniforma a presiunii exercitate de corpul pacientului pe toata suprafata de sprijin a feselor. Este indicată pentru pacienţii care stau o mare parte din timpul zilei într-un scaun cu rotile sau într-un fotoliu.

Perna de sprijin corp, Gyopar N5 40x60 cm

0 Review (uri)
Pret 159,00 RON

Perna de sprijin corp Gyopar, N5, 40x60 cm 1 buc asigura o pozitie stabila a corpului.Elimina punctele de presiune.
Perna permite distribuirea uniforma a presiunii exercitate pe toata suprafata de sprijin.
Previne aparitia escarelor (decubitus, boala de presiune) si creste considerabil gradul de confort al pacientului.

Perna cilindrica de sprijin pentru membre, glezna, calcai sau ceafa Gyopar, S55. Dimensiuni 15x50 cm asigura o pozitie stabila a corpului.
Perna antiescara permite distribuirea uniforma a presiunii exercitate pe toata suprafata. Poate fi folosita in reabilitare, fizioterapie, suport pentru sprijinul capului, sau pentru tratamentele terapeutice

Perna de sprijin Gyopar N8 50x70 cm, 1 buc

0 Review (uri)
Pret 226,00 RON

Perna de sprijin corp Gyopar, N8, 50x70 cm,1 buc, asigura o pozitie stabila a corpului.
Perna permite distribuirea uniforma a presiunii exercitate pe toata suprafata de sprijin.
Previne aparitia escarelor (decubitus, boala de presiune) si creste considerabil gradul de confort al pacientului.