Lista de produse dupa marca Dayang

Dayang

Dayang

Scaun wc de camera 3 in 1 pliabil

0 Review (uri)
Pret 274,00 RON

Scaun wc de camera 3 in 1, tip scaun de toaleta cu olita pentru persoane cu mobilitatii reduse sustine 100 kg, reglabil in inaltime. Scaunul comoda WC, se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita, rol de cadru de siguranta pentru WC, ajuta persoanele bolnave  sa se aseze sau sa se ridice sprijinit de cadrul comodei de toaleta.

Comoda WC de camera cu rotile TCM8802

0 Review (uri)
Pret 389,00 RON

Scaun tip comoda wc de camera realizat din aluminiu anodizat, dotat cu roti pentru deplasarea in interiorul camerei sustine 100 kg, nereglabil in inaltime. Rotile spate se blocheaza pentru urcarea/coborarea de pe scaunul WC in siguranta. Sezutul este capitonat cu piele sintetica si burete, se poate scoate cu usurinta pentru a fi igienizat.

Scaun cu rotile cu structura din otel, RX168

0 Review (uri)
Pret 508,00 RON

Scaun cu rotile cu structura din otel RX168 este un carucior rulant, vopsit cu pulbere epoxi impotriva coroziunii, roti fata pneuri pline, suporta 100 kg, latime sezut 46 cm, sprijin picioare rabatabil si reglabil in lungime. Dispozitiv ortopedic utilizat pentru deplasarea persoanelor cu dizabilitati sau mobilitate redusa