Lista de produse dupa marca GMed

Toate produsele de la marca GMed

Toate produsele de la marca GMed

Pernita metatarsiana cu inel, Gmed

0 Review (uri)
Pret 69,00 RON

Pernita metatarsiana din silicon cu inel protejeaza ligamentele si tendoanele din zona metatarsiana, atenueaza  disconfortul si durerile din talpa, problemele antepiciorului, presiunea si frecarea cauzată de incaltaminte.

Orteza de glezna cu insertie de silicon, GM

0 Review (uri)
Pret 79,00 RON

Orteza de glezna cu insertie de silicon este ideal pentru stabilizarea gleznei slăbite sau pentru prevenirea accidentărilor. Pernita cu gel susţine şi a protejează ligamentul şi ţesutul moale din jurul articulaţiei gleznei pentru a evita încordările sau entorsele.

Suport din silicon pentru calcai Gmed

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Suport din silicon pentru calcai Gmed. Pernita pentru calcai a fost proiectata astfel incat sa isi exercite efectul pe intreaga suprafata din spate a piciorului. Este ideala pentru persoanele care fac sport de agrement sau performanta. Suportul din silicon poate absoarbe socurile si amortizeaza durerea din calcai, poate reduce presiunea si durerea din zonele cele mai sensibile ale talpii piciorului.

Branturi din silicon pentru pantofi Gmed, 1 pereche

0 Review (uri)
Pret 109,00 RON

Branturi din silicon pentru pantofi Gmed, 1 pereche ajuta la reducerea presiunii si durerii din zonele cele mai sensibile ale piciorului: calcaiul si partea din fata a talpii (zona metatarsiana), ofera sprijin, confort si o reducere semnificativa a socurilor la care sunt supuse picioarele.

Orteză corectoare Hallux-Valgus Gmed

0 Review (uri)
Pret 145,00 RON

 Orteza corectoare Hallux-Valgus este indicata in prevenirea si tratarea postoperator Hallux Valgus. Orteza a fost realizata pentru utilizarea in perioadele mai lungi de odihna, in special in timpul somnului, la persoanele care au degetelor incalecate si suprapuse.

Inaltator pentru vas wc, cu clips, fara capac, GM2, Inaltime 11 cm, sustine 185 kg, se poate monta pe orice vas de WC uzual, sigur si simplu de utilizat. Forma anatomica, usor de montat si demontat, sigur in utilizare cu prindere solida de vasul toaletei. Recomandat celor care se aseaza si se ridica greu de pe vasul WC sau care au suferit interventii chirurgicale, traumatisme si proteze ale soldului sau bazinului

Carje cu sprijin subaxaxilar GM4394, sustine 100 kg, 1 pereche ajută la mișcarea persoanelor nesigure sau cu dificultăți minore în mers, precum și la descărcarea parțială sau completă a unui membru inferior rănit și asigură o mișcare mai ușoară. Marimi Small , Medium  si Large . Suporta maxim 100 kg

Carje cu sprijin subaxaxilar GM4394, suporta 150 kg, 1 pereche , ajută la mișcarea persoanelor nesigure sau cu dificultăți minore în mers, precum și la descărcarea parțială sau completă a unui membru inferior rănit și asigură o mișcare mai ușoară. Marimi Medium . Suporta maxim 150 kg.

Inaltator pentru WC inaltime 10 cm GM10

0 Review (uri)
Pret 159,00 RON

Inaltator pentru vasul toaleta WC fara capac GM10 inaltime 10 cm montare usoara
Inaltatorul vas toaleta este realizat din polipropilena de culoare alba, are capac, inaltimea proprie este de 10 cm. Inaltatorul WC este necesar persoanelor care au suferit interventii chirurgicale, traumatisme, imobilizari, proteze ale incheieturii soldului sau bazinului.

Orteza de genunchi GM-K8 din neopren, inchidere cu scai, atelare bilaterala cu articulatie mobila,pentru stabilitatea și ameliorarea articulației genunchiului. Confectionata din material bine ventilat, cu 2 șine laterale biaxiale și o deschidere rotulară și un inel care susține rotula. Două curele largi, neelastice, cu velcro ajută la fixarea corectă.