Lista de produse dupa marca GMed

Toate produsele de la marca GMed

Toate produsele de la marca GMed

Orteza de glezna cu insertie de silicon, GM

0 Review (uri)
Pret 79,00 RON

Orteza de glezna cu insertie de silicon este ideal pentru stabilizarea gleznei slăbite sau pentru prevenirea accidentărilor. Pernita cu gel susţine şi a protejează ligamentul şi ţesutul moale din jurul articulaţiei gleznei pentru a evita încordările sau entorsele.

Suport din silicon pentru calcai Gmed

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Suport din silicon pentru calcai Gmed. Pernita pentru calcai a fost proiectata astfel incat sa isi exercite efectul pe intreaga suprafata din spate a piciorului. Este ideala pentru persoanele care fac sport de agrement sau performanta. Suportul din silicon poate absoarbe socurile si amortizeaza durerea din calcai, poate reduce presiunea si durerea din zonele cele mai sensibile ale talpii piciorului.

Branturi din silicon pentru pantofi Gmed, 1 pereche

0 Review (uri)
Pret 109,00 RON

Branturi din silicon pentru pantofi Gmed, 1 pereche ajuta la reducerea presiunii si durerii din zonele cele mai sensibile ale piciorului: calcaiul si partea din fata a talpii (zona metatarsiana), ofera sprijin, confort si o reducere semnificativa a socurilor la care sunt supuse picioarele.

Carje cu sprijin subaxaxilar GM4394, 100 kg, 1 pereche ajută la mișcarea persoanelor nesigure sau cu dificultăți minore în mers, precum și la descărcarea parțială sau completă a unui membru inferior rănit și asigură o mișcare mai ușoară. Marimi Small , Medium  si Large . Suporta maxim 100 kg

Orteză corectoare Hallux-Valgus Gmed

0 Review (uri)
Pret 145,00 RON

 Orteza corectoare Hallux-Valgus este indicata in prevenirea si tratarea postoperator Hallux Valgus. Orteza a fost realizata pentru utilizarea in perioadele mai lungi de odihna, in special in timpul somnului, la persoanele care au degetelor incalecate si suprapuse.

Carje cu sprijin subaxaxilar GM4394, 150 kg, 1 pereche , ajută la mișcarea persoanelor nesigure sau cu dificultăți minore în mers, precum și la descărcarea parțială sau completă a unui membru inferior rănit și asigură o mișcare mai ușoară. Marimi Medium . Suporta maxim 150 kg.

Orteza Lombostat Orthowrap, GM-B6

0 Review (uri)
Pret 159,00 RON

Orteza Lombostat Orthowrap GM-B6 Stabilizează coloana vertebrală lombară și lombosacrală, realizata din material special , cu atelare metalica in zona lombara, intarire dubla din material elastic pe zona lombara.
 Lombostat Orthowrap GM-B6 are o inaltime fata de 15 cm, iar partea din spate de 18 cm.

Inaltator pentru WC inaltime 10 cm GM10

0 Review (uri)
Pret 169,00 RON

Inaltator pentru vasul toaleta WC fara capac GM10 inaltime 10 cm montare usoara
Inaltatorul vas toaleta este realizat din polipropilena de culoare alba, are capac, inaltimea proprie este de 10 cm. Inaltatorul WC este necesar persoanelor care au suferit interventii chirurgicale, traumatisme, imobilizari, proteze ale incheieturii soldului sau bazinului.

Orteza Lombostat Orthowrap, GM-B8

0 Review (uri)
Pret 169,00 RON

Orteza Lombostat Orthowrap GM-B8 Stabilizează coloana vertebrală lombară și lombosacrală, realizata din material special , cu atelare metalica in zona lombara, intarire dubla din material elastic pe zona lombara.
 Lombostat Orthowrap GM-B8 are inălțime 23 cm pe abdomen și 32 cm pe partea din spate.

Inaltator pentru vas wc, cu clips, fara capac, GM2, Inaltime 11 cm, sustine 185 kg, se poate monta pe orice vas de WC uzual, sigur si simplu de utilizat. Forma anatomica, usor de montat si demontat, sigur in utilizare cu prindere solida de vasul toaletei. Recomandat celor care se aseaza si se ridica greu de pe vasul WC sau care au suferit interventii chirurgicale, traumatisme si proteze ale soldului sau bazinului

Orteza de genunchi GM-K8 din neopren, inchidere cu scai, atelare bilaterala cu articulatie mobila,pentru stabilitatea și ameliorarea articulației genunchiului. Confectionata din material bine ventilat, cu 2 șine laterale biaxiale și o deschidere rotulară și un inel care susține rotula. Două curele largi, neelastice, cu velcro ajută la fixarea corectă.