Lista de produse dupa marca Avital

Avital

Avital

Aleza impermeabila din piele ecologica 145x100 cm

0 Review (uri)
Pret 81,00 RON

Aleza impermeabila din piele ecologica 145x100 cm (musama). Cearceaf impermeabil confectionat din piele artificiala avand urmatoarea compozitie: Poliuretan, PVC si cauciuc. Alezele sunt folosite la persoanele cu probleme de incontinenta, sunt usor de curatat si de intretinut. Impermeabila la lichide precum urina, apa, sange.

Orteza lombosacrala, Avital 10009

0 Review (uri)
Pret 129,00 RON

Orteza lombosacrala tip Lombostat Avital 10009 recomandat in diverse afecțiuni ca hernii de disc incipiente, lombalgii, post intervenții chirurgicale, osteoporoză, ca suport pentru susținerea coloanei lombare.

Orteza sacro-iliaca, hernie inghinala

0 Review (uri)
Pret 149,00 RON

Orteza sacro-iliaca, pentru hernie inghinala unilaterala sau bilaterala.Orteza sacro-iliaca poate fi folosita pe ambele parti. Prin pelotele detasabile se poate folosi si unilateral, se inchide prin velcro. Curatare: se spala cu apa calda, fara stoarcere.

Aleza impermeabila din piele ecologica 200x145 cm 1 buc. Aleza tip cearceaf impermeabil este confectionata din piele artificiala avand urmatoarea compozitie: Poliuretan, PVC si cauciuc (musama) . Alezele sunt folosite la persoanele cu probleme de incontinenta, sunt usor de curatat si de intretinut.

Corset Hessing Avital, 10014

0 Review (uri)
Pret 179,00 RON

Corset Hessing Avital, 10014 marimi 1-6. Este recomandat în diverse afecțiuni ale coloanei vertebrale: hernie de disc, osteoporoză, suport pentru sustinerea coloanei toracolombare după intervenții chirurgicale .

Orteza pentru imobilizarea gleznei se utilizează în entorse, fracturi stabile și traumatisme ale piciorului şi gleznei, afecţiuni ale tendonului lui Achile, recuperare postoperatorie.
Realizata din plastic, rigidă, prevăzută cu două atele metalice și căptuşită cu spumă poliuretanică de densitate medie- componentă din material textil, cu rol de protecţie.