Lista de produse dupa marca Avital

Avital

Avital

Aleza impermeabila din piele ecologica 145x100 cm

0 Review (uri)
Pret 81,00 RON

Aleza impermeabila din piele ecologica 145x100 cm (musama). Cearceaf impermeabil confectionat din piele artificiala avand urmatoarea compozitie: Poliuretan, PVC si cauciuc. Alezele sunt folosite la persoanele cu probleme de incontinenta, sunt usor de curatat si de intretinut. Impermeabila la lichide precum urina, apa, sange.

Orteza lombosacrala, Avital 10009

0 Review (uri)
Pret 129,00 RON

Orteza lombosacrala tip Lombostat Avital 10009 recomandat in diverse afecțiuni ca hernii de disc incipiente, lombalgii, post intervenții chirurgicale, osteoporoză, ca suport pentru susținerea coloanei lombare.

Orteza sacro-iliaca, hernie inghinala

0 Review (uri)
Pret 149,00 RON

Orteza sacro-iliaca, pentru hernie inghinala unilaterala sau bilaterala.Orteza sacro-iliaca poate fi folosita pe ambele parti. Prin pelotele detasabile se poate folosi si unilateral, se inchide prin velcro. Curatare: se spala cu apa calda, fara stoarcere.

Aleza impermeabila din piele ecologica 200x145 cm 1 buc. Aleza tip cearceaf impermeabil este confectionata din piele artificiala avand urmatoarea compozitie: Poliuretan, PVC si cauciuc (musama) . Alezele sunt folosite la persoanele cu probleme de incontinenta, sunt usor de curatat si de intretinut.

Cadru de mers pliabil si pasitor cu 2 roti VITAL este foarte usor fiind realizat din aluminiu. Picioarele sunt reglabile pe înaltime între 73 cm și 83 cm, greutate suportata 100 kg. Se pliaza prin apasarea unui buton. Picioarele din fata sunt prevazute cu rotile ce permit inaintarea prin simpla impingere a cadrului fara a ridica cadrul de pe sol.

Corset Hessing Avital, 10014

0 Review (uri)
Pret 179,00 RON

Corset Hessing Avital, 10014 marimi 1-6. Este recomandat în diverse afecțiuni ale coloanei vertebrale: hernie de disc, osteoporoză, suport pentru sustinerea coloanei toracolombare după intervenții chirurgicale .

Orteza pentru imobilizarea gleznei se utilizează în entorse, fracturi stabile și traumatisme ale piciorului şi gleznei, afecţiuni ale tendonului lui Achile, recuperare postoperatorie.
Realizata din plastic, rigidă, prevăzută cu două atele metalice și căptuşită cu spumă poliuretanică de densitate medie- componentă din material textil, cu rol de protecţie.

Scaun WC de camera fix si pliabil, Vital pentru pacienti cu handicap. Structura din metal sudat, cu cotiere si sprijin pentru spate. Partea de sezut: imitatie de piele, impermeabila, captusita cu burete. Pentru batrani care nu se pot deplasa din camera pentru a merge la toaleta. Suporta maxim 95 kg. Latime sezut 48 cm. Latime totala: 54 cm. Sub sezut se glisează recipientul de colectare din plastic.

Fotoliu rulant VITAL are cadrul format din elemente laterale stânga și dreapta realizate din oțel carbon, este pliabil, acoperit , de înaltă calitate și rezistență ridicată, poate susține greutatea totală a dispozitivului cu o siguranță ridicată.  Latime sezut 43 cm scaun, latime totala 65 cm, sustine 110 kg

Saltea antiescare tubulara cu compresor, Vital

0 Review (uri)
Pret 560,00 RON

Saltea antiescare tubulara cu compresor, Vital dimensiune umflata 187 x85x7 cm, sustine 100 kg, presiune 40-100 mmHg. Asigura o protectie individuala in prevenirea escarelor de grad I si II. Solutie avansata pentru utilizatorii cu risc mediu si mare de dezvoltare a escarelor.