Lista de produse dupa marca Triamed

Triamed

Triamed

Orteza de glezna este un suport pentru articulaţia gleznei, cele 2 atele metalice tip arc şi cele 2 atele metalice laterale asigurând stabilitate şi siguranţă la utilizare. Regiune calcaneană liberă. Închiderea cu scai. Înălţime: 23 cm. Se utilizează în entorse, luxaţii, procese inflamatorii, după fracturi consolidate, după îndepărtarea aparatului gipsat.

Orteza ombilicala Junior, Triamed

0 Review (uri)
Pret 119,00 RON

Orteza ombilicala Junior, Triamed  Corsetul poate fi utilizat în caz de hernie ombilicală, atât preoperator cât și postoperator.
Orteza ombilicala junior este un corset tradiţional elastic care, datorită materialului, permite o respiraţie toraco-abdominală normală, asigurând în același timp o compresie uniformă pe toată suprafaţa acoperită.

Corset toracic Triafix Cardio

0 Review (uri)
Pret 129,00 RON

Corset toracic Triafix Cardio, Triamed, material textil elastic, cu 2 bretele reglabile peste umeri, prevăzute cu manșoane de protecţie. Închiderea se face in spate cu scai. Util in caz de traumatisme sau interventii chirurgicale la nivelul toracelui, fracturi costale, fracturi de stern, nevralgii intercostale.

Orteza umar cot incheietura mainii, fixa

0 Review (uri)
Pret 209,00 RON

Orteza este un suport pentru antebraţ, braţ și umăr. Datorită formei sale particulare și a suprafeţei anatomice pe care o acoperă, nu permite abducţia braţului și rotaţia externă. Utila in imobilizarea braţului şi antebraţului, în caz de entorse, luxaţii sau fracturi la nivelul articulaţiei scapulohumerale, contuzii, periartrită scapulohumerală, imobilizare postoperatorie.