Lista de produse dupa marca BME

Lista de produse BME

Lista de produse BME

Cadru de mers pliabil reglabil inaltime BME811

0 Review (uri)
Pret 189,00 RON

Cadru de mers pliabil, reglabil inaltime, BME811, usor de folosit si depozitat, realizat din tub de aluminiu anodizat, reglabil in inaltime, prevazut cu manere din PVC si pufere de cauciuc moi si sigure, cu mecanism de pliere frontal. Cei cu probleme de echilibru folosesc cadrul de mers pliabil la deplasarea prin casa sau in exterior ca un punct de sprijin suplimentar, atat in timpul mersului cat si la asezarea sau ridicarea de pe scaun, vas de toaleta, cand apar frecvent pierderi de echilibru.

Carucior tip scaun WC cu roti si spatar BME4624

0 Review (uri)
Pret 840,00 RON

Carucior tip scaun WC cu roti si spatar BME4624. Greutate maxima sustinuta 100 kg. Sezutul are latimea de 46 cm iar sub sezut are o galeata din plastic.Carucior WC pliabil, din otel cromat, cu antrenare manuala, conceput pentru persoanele cu dizabilitati motorii, tip model toaleta cu roti construit pe cadru din otel cromat.

Carucior cu rotile BME4636, cu actionare manuala, cu o greutate redusa, usor de montat si demontat, dimensiune sezut 46 cm, sustine 120 kg. Sezutul si spatarul pliabil sunt confectionate din tesatura Oxford moale de culoare neagra.
Suportul de brat este rabatabil pentru a facilita transferul utilizatorului din si in carucior.
Suportul pentru picioare este detasabil, reglabil in lungime, prevazut cu pedale pentru sustinerea picioarelor si curea pentru fixarea calcaiului.