Lista de produse dupa marca Kid-Man

Kid-Man Orthopedics, Lituania

Inaltator pentru vas WC fara capac inaltime 10 cm, formă ergonomică, adaptabilă la scaunele de toaletă standard, două sisteme de prindere reglabile amplasate lateral. Este destinat să fie utilizat pentru a ușura ridicarea și așezarea pe scaunul de toaletă. Greutate maxima utilizator 225 kg. decupare interioara 26x21 cm

Carja ușoară și durabilă, fabricată din aluminiu anodizat. Înălțime reglabilă in intervale de 2,5 cm datorită butonului de reglaj. Suporta o greutate a utilizatorului de maxim  120 kg. Carja este echipata cu axele amovibile și suporturile pentru palmă și amortizorul din din cauciuc. Cârjele sunt fabricate în trei dimensiuni, functie de inaltimea utilizatorului.

Bancheta pentru cada de baie, 69 cm, 150 kg, Kid-Man sustine 150 kg, lungime plansa 69 cm, distanta de reglaj a plansei in interiorul cazii de baie: 40.5 - 60 cm, dispozitiv de sustinere pentru igiena personala, fara a fi nevoit sa coborati in cada. Plansa pentru baie se monteaza deasupra cazii, reprezinta un mijloc solid de sustinere in cada de baie a persoanelor cu probleme de mobilitate.

Suportul pentru sprijinul spatelui  este destinat a fi utilizat în paturi ca soluție economică pentru schimbarea unghiului spătarului. Spătarul este din metal, otel, rigid și stabil. Unghiul de înclinare este controlat mecanic, există 6 poziții fixe, iar unghiul spătarului poate fi setat în intervalul 25-80 grade în funcție de necesități și confortul utilizatorului. Tetiera este detasabila.

Scaun comoda WC de camera si cadru de toaletă, pliabil cu design ușor și compact poate fi folosit ca scaun de toaletă sau cadru de toaletă. Scaunul este reglabil pe inaltime datorita butoanelor din fiecare picior Cadrul este realizat din otel vopsit cu cotiere confortabile. Greutate maxima sustinuta 135 kg