Lista de produse dupa marca Ortholand

Ortholand produse ortopedice corsete toraco-abdominale si lombare

Ortholand produse ortopedice corsete toraco-abdominale si lombare

Ham de memorie Ortholand ML-0207

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Orteza cervicotoracica Ham de memorie Ortholand ML-0207, orteza indicată pentru corectarea pozițiilor vicioase ale coloanei toracale si cifoze usoare. Este confectionată din material țesut tip elastic intărit cu chingă pentru o mai bună stabilitate.

Corset abdominal ML-0209, OrthoLand

0 Review (uri)
Pret 99,00 RON

Corset abdominal ML-0209, OrthoLand. Orteza abdominală se utilizează în diverse afecțiuni la nivel abdominal, postoperator sau dupa nastere precum și pentru hernie abdominală. Marimi S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Latime 26 cm.

Corset toracic-cardio si stern, Ortholand ML-0208

0 Review (uri)
Pret 119,00 RON

Corset toracic-cardio si stern, Ortholand ML-0208 material textil elastic, cu 2 bretele reglabile peste umeri. Închiderea se face in spate cu scai. Util in caz de traumatisme sau interventii chirurgicale la nivelul toracelui, fracturi costale, fracturi de stern, nevralgii intercostale.

Corset lombosacral latime 26 cm, Ortholand ML-0203

0 Review (uri)
Pret 139,00 RON

Corset lombosacral latime 26 cm, Ortholand ML-0203 tip lombostat. Orteza lombo-sacrala ajuta la eliminarea disconfortului si ameliorarea durerii cauzate de diverse tipuri de traumatisme si afectiuni la nivelul zonei lombare, lumbado, dureri de spate se foloseste si pre- si post-operator. Marimi S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Corset dorsolombar tip Hessing ML-0205, Ortholand

0 Review (uri)
Pret 219,00 RON

Orteza dorsolombara tip corset Hessing ML-0205, Ortholand. Are tije de plastic si atele pentru stabilizarea toracala si lombara, in traumatismele vertebrale, osteoporoza si in scopul imobilizarii postoperatorii pentru lombalgii acute si cronice, hernii de disc, osteoporoza, ca suport pentru sustinerea corecta a coloanei toraco-lombare. Marimi S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

Orteza de mana antispastica, mana dreapta, Ortholand ML-0370 oferă o poziție neutră pentru mână și încheietura mâinii. Este utilizata în spasticitate, în scopuri de protecție după fractură, pacienți paralizați și cu disconfort la încheietura mâinii și la mână și în situațiile în care mana trebuie să se odihnească. Design rezistent la tensiune.

Orteza de mana antispastica, mana stanga, Ortholand ML-0370 oferă o poziție neutră pentru mână și încheietura mâinii. Este utilizata în spasticitate, în scopuri de protecție după fractură, pacienți paralizați și cu disconfort la încheietura mâinii și la mână și în situațiile în care mana trebuie să se odihnească. Design rezistent la tensiune.