Lista de produse dupa marca Armor

Toate produsele de la marca Armor

Toate produsele de la marca Armor

Orteza Corset pentru gravide, Armor, ARC910

0 Review (uri)
Pret 99,00 RON

Orteza Corset pentru gravide Armor ARC910 Recomandat in perioada de sarcina , dureri de spate la gravide, reduce tensiunea frontala care este cauzata de cresterea in greutate a abdomenului, amelioreaza presiunea abdominala a bazinului si a coloanei vertebrale, sprijina si relaxeaza muschii spatelui, amelioreaza durerea si disconfortul.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf deschis, compresie puternica 20-30 mmHg, Armor - ARS03. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva, gradul 2 de compresie, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf inchis, compresie puternica 20-30 mmHg, Armor - ARS03a. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva, gradul 2 de compresie, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf deschis, compresie puternica 30-40 mmHg, Armor - ARS06. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva gradul 3 de compresie, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf inchis, compresie puternica 30-40 mmHg, Armor - ARS06a, gradul 3 de compresie. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Orteza Armor ARK1011 este indicata in stabilizarea postoperatorie a genunchiului fiind folosita pentru mobilizarea treptata a genunchiului dupa operatii, avand ca scop imobilizarea sigura a ligamentelor. Ofera stabilitate in solicitari de intensitate moderata fiind prevazuta cu benzi elastice si inchidere velcro care permite pielii sa respire. Marime Universala, lungime de 66 cm.