Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 11,00 RON - 9.965,00 RON

Marimea

Marimea

Categorii

Categorii

Marimi

Marimi

Marca

Marca

Tehnica - medicala

Magazin online de produse de tehnica-medicala: tensiometre, glucometre, ace si teste glicemie, tensiometre, termometre si higrometre digitale, umidificatoare de camera, cantare si analizoare corporala, aparate de masaj, aparate de aerosoli, pompe de san si piese de rezerva, produse de siguranta in casa, incalzitoare si sterilizatoare, interfoane si videointerfoane

Tehnica - medicala

Magazin online de produse de tehnica-medicala: tensiometre, glucometre, ace si teste glicemie, tensiometre, termometre si higrometre digitale, umidificatoare de camera, cantare si analizoare corporala, aparate de masaj, aparate de aerosoli, pompe de san si piese de rezerva, produse de siguranta in casa, incalzitoare si sterilizatoare, interfoane si videointerfoane

Filtre active

Bariera protectie anticadere pat copii lungime 100 cm Reer 45101 Cu o inaltime XL de 50 cm, bariera pentru pat Sleep'n Keep de la Reer ofera copilului tau un plus de siguranta atunci cand doarme. Datorită inaltimii XL este potrivita si pentru saltele inalte cu o grosime de pana la 30 cm. Greutate suportata 20 kg

15 niveluri de aspiratie ale pompei pentru o extractie eficienta - 10 niveluri de masaj ale pompei  - Include acumulator de 1400 mAh ce ofera o autonomie de pana la 100 minute - Setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului - Motor silentios - Display luminos - Cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta - Pompa functioneaza la priza - 220V sau cu adaptor USB ori cu ajutorul acumulatorului integrat.

9 niveluri de aspiratie ale pompei pentru o extractie eficienta - 5 niveluri de masaj ale pompei pentru o extractie confortabila - Include acumulator de 1400 mAh ce ofera o autonomie de pana la 180 minute - Setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului - Motor silentios - Display luminos - Cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta - Pompa functioneaza la priza - 220V sau cu adaptor USB-C ori cu ajutorul acumulatorului integrat.

My Friend, aleze igienice pentru animale, 90x60 cm, 10 buc. Absorbantele sunt foarte utile pentru călătoria cu animalul de companie - oferă protecție suplimentară în cutiile de transport.  Miezul interior absorbant, realizat din celuloză, absoarbe efectiv umezeala și îl păstrează în interior.

Biberon cu Tetina Speciala, Medela, Special Needs Feeder 150 ml cu supapa, cu tetina si supapa de rezerva. Recomandat sugarilor cu probleme severe de hranire despicatura de buza/palat (buza de iepure sau gura de lup- malformatia cheilo-gnato-palatoschizis), anchiloglosie (limba fixata),  bebelusi cu Sindromul Pierre Robin sau Sindromul Down,  probleme neurologice

Cupa pentru pompa de san Spectra

0 Review (uri)
Pret 41,00 RON

Cupa pentru pompa de san Spectra, 16 mm XS, 20 mm S, 24 mm M, 28 mm L, 32mm XL
Ideal pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui sau daca doriti sa aveti o cupa pentru san de rezerva.
Nu contine accesorii. Nu contine BPA. Pentru biberoane cu gat larg.

Medela Solo, Pompa electrica pentru san, bifazica, pompa cu sistem inchis împiedică pătrunderea laptelui matern în tub si cupa moale PersonalFit Flex marime 24 cm. Tehnologie 2-Phase Expression imită ritmul natural de supt al bebelușilor pentru o pompare eficientă. Vacuum (vid) al pomparii 45 mmHg – 245 mmHg. Mai putine parti de asamblat, incarcare rapida USB, usor de folosit.

Pompa de san electrica dubla Medela Swing Maxi

0 Review (uri)
Pret 1.290,00 RON

Medela Swing Maxi, pompa de san electrica dubla, este o pompa cu sistem inchis împiedică pătrunderea laptelui matern în tubulatură si cupe moi PersonalFit Flex in doua marimi 21 si 24 cm. Tehnologie 2-Phase Expression imită ritmul natural de supt al bebelușilor pentru o pompare eficientă. Vacuum (vid) al pomparii 45 mmHg – 245 mmHg. Mai putine parti de asamblat, incarcare rapida USB, usor de folosit.

Pompa de san manuala, Medela, Harmony Flex

0 Review (uri)
Pret 224,00 RON

Pompa de san manuala, bifazica, Medela Harmony Flex. Vacuum (vid) al pomparii 45 mmHg – 245 mmHg, cupa Medela PersonalFit Flex. Pompa pentru san bifazica cu doua faze de extragere faza de stimulare: pentru o rapida initializare a lactatiei.

Termometru fara contact in infrarosu SoftTemp Reer 98050 Distanta de masurare: intre 1 si 3 cm.  Inchidere automata dupa 15 secunde. Termometru digital validat clinic, ce masoara intr-o secunda fara atingere temperatura corpului pe tampla, temperatura oricarui obiect intre 0 si 100 °C (biberon, mancare, apa, etc.) sau temperatura ambientala.

Conector PersonalFit Flex, Medela, 2 bucati

0 Review (uri)
Pret 106,00 RON

Conector PersonalFit Flex, Medela, 2 bucati, piesa de rezerva pentru pompa de san Medela Solo, Swing FLEX, Swing Maxi Flex, Freestyle Flex.Cu protecție la flux invers (revarsare), previne revarsarea laptelui in tub si motor. Noul conector PersonalFit Flex va permite sa pompați intr-o poziție mai inclinata si mai confortabila, ceea ce va ajuta la fluxul de lapte.

Medela PersonalFit Flex Cupa colectoare, 2 bucati.  Cupe colectoare pentru san PersonalFit Flex, Medela, pentru pompele de san cu sistem inchis Solo, Swing Flex, Swing Maxi Flex si Freestyle Flex, si cu Medela Swing, Medela Swing Maxi, Medela Freestyle, Minielectric. Unghi larg 105 grade, posibilitatea de rotire 360 grade, margini moi si flexibile.