Lista de produse dupa marca Medela

Marca Medela este alegerea nr 1 a pompelor in spitalele din Romania. Pompele si acesoriile Medela sunt fabricate in Elvetia.

Medela e un brand specializat in produse pentru alaptare, pompe de san manuale si electronice sau profesionale pentru spital: Symphony, Nou: Pompe cu sistem inchis: Medela Swing Flex. In Romania Medela asigura piese de schimb si accesorii pentru pompe si produse ajutatoare cupe pe marimi. Informatii detaliate gasiti pe pagina https://www.medela.com

Tampoane san Medela 30 buc

0 Review (uri)
Pret 43,00 RON
Tampoane antiscurgere pentru san - Medela 30 buc
Tampoane pentru san superabsorbante pentru scurgerile de lapte
- Fixare perfecta datorita benzii adezive
- Ambalate individual igienic

Crema de lanolina pentru mameloane, PureLan, Medela, 7g. Lanolina pura pentru mameloane sensibile, crapate, dureroase si pielea uscata. Produs hipoalergenic, natural, pur, fara aditivi si conservanti. 100% lanolina ultrapura. Poate fi folosit pentru pielea uscata,nas uscat si buze crapate in cazul unei raceli.

Medela PersonalFit Flex Cupa colectoare, 2 bucati.  Cupe colectoare pentru san PersonalFit Flex, Medela, pentru pompele de san cu sistem inchis Solo, Swing Flex, Swing Maxi Flex si Freestyle Flex, si cu modele vechi Swing, Swing Maxi,  Freestyle, Minielectric. Unghi larg 105 grade, posibilitatea de rotire 360 grade, margini moi si flexibile.

Tub PVC pentru pompa Medela Swing

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Tub pentru pompa san Medela Swing. Furtun de rezerva din PVC pentru pompa pentru san Medela Swing
Poate fi folosit si cu pompa Medela Pump in Style sau Lactina.
Daca observati ca puterea de suctiune scade inlocuiti tubul  cu unul nou.