Lista de produse dupa marca Medela

Marca Medela este alegerea nr 1 a pompelor in spitalele din Romania. Pompele si acesoriile Medela sunt fabricate in Elvetia.

Medela e un brand specializat in produse pentru alaptare, pompe de san manuale si electronice sau profesionale pentru spital: Symphony, Nou: Pompe cu sistem inchis: Medela Swing Flex. In Romania Medela asigura piese de schimb si accesorii pentru pompe si produse ajutatoare cupe pe marimi. Informatii detaliate gasiti pe pagina https://www.medela.com

Cap supapa cu membrana pentru pompa Medela

0 Review (uri)
Pret 38,00 RON

Cap supapa cu membrana pentru pompa Medela. Supapa din plastic pentru pompele pentru san Medela, pompa Medela Harmony, pompa Medela Swing, pompa Medela Mini Electric, Medela Symphony, Lactina, Pump in Style. Contine o supapa si o membrana.

Tampoane san Medela 30 buc

0 Review (uri)
Pret 43,00 RON
Tampoane antiscurgere pentru san - Medela 30 buc
Tampoane pentru san superabsorbante pentru scurgerile de lapte
- Fixare perfecta datorita benzii adezive
- Ambalate individual igienic

Crema de lanolina pentru mameloane, PureLan, Medela, 7g. Lanolina pura pentru mameloane sensibile, crapate, dureroase si pielea uscata. Produs hipoalergenic, natural, pur, fara aditivi si conservanti. 100% lanolina ultrapura. Poate fi folosit pentru pielea uscata,nas uscat si buze crapate in cazul unei raceli.

Medela PersonalFit Flex Cupa colectoare, 2 bucati.  Cupe colectoare pentru san PersonalFit Flex, Medela, pentru pompele de san cu sistem inchis Solo, Swing Flex, Swing Maxi Flex si Freestyle Flex, si cu modele vechi Swing, Swing Maxi,  Freestyle, Minielectric. Unghi larg 105 grade, posibilitatea de rotire 360 grade, margini moi si flexibile.