Scaun cu olita WC camera

Scaun cu olita tip wc de camera sau toaleta mobila sau portabila pentru batrani ori bolnavi.   Scaunul de toaleta vc cu oala noapte este mobil, cu rotile, comoda wc portabila camera, closet olita scaun veceu pentru batrani invalizi cu handicap. Olita este utila la persoane dizabilitati iar scaunul poate fi reglabil, pliabil, dotat cu roti si frana. Scaunul are gaura si galeata pentru persoane cu handicap pentru necesitati. Modelul cu roti se poate utiliza ca fotoliu rulant, comoda WC, sau ca scaun pentru transport pacient pentru interior.

Scaun cu olita WC camera

Filtre active

Scaun tip WC de camera pliabil TCM899

0 Review (uri)
Pret 199,00 RON

Scaun tip WC de camera pliabil TCM899 sustine 100 kg, latime sezut 44 cm.Structura de rezistenta (cadrul) este realizat din otel vopsit epoxy impotriva coroziunii.Scaunul WC de camera este pliabil pentru a usura depozitarea si transportul, se blocheaza in pozitia de utilizare ce ajutorul a 2 cleme din plastic

Scaun wc de camera 3 in 1 pliabil

0 Review (uri)
Pret 265,00 RON

Scaun wc de camera 3 in 1 tip - scaun de toaleta pentru persoane cu mobilitatii reduse sustine 100 kg, reglabil in inaltime. Scaunul comoda WC, se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita, rol de cadru de siguranta pentru WC, ajuta persoanele bolnave  sa se aseze sau sa se ridice sprijinit de cadrul comodei de toaleta.