Scaun cu olita WC camera

Scaun cu olita tip wc de camera sau toaleta mobila sau portabila pentru batrani ori bolnavi.  Scaunul de toaleta vc cu oala noapte este mobil, cu rotile, comoda wc portabila camera, closet olita scaun veceu pentru batrani invalizi cu handicap. Olita este utila la persoane dizabilitati iar scaunul poate fi reglabil, pliabil, dotat cu roti si frana. Scaunul are gaura si galeata pentru persoane cu handicap pentru necesitati. Modelul cu roti se poate utiliza ca fotoliu rulant, comoda WC, sau ca scaun pentru transport pacient pentru interior.

Scaun cu olita WC camera

Scaun cu olita tip wc de camera sau toaleta mobila sau portabila pentru batrani ori bolnavi.  Scaunul de toaleta vc cu oala noapte este mobil, cu rotile, comoda wc portabila camera, closet olita scaun veceu pentru batrani invalizi cu handicap. Olita este utila la persoane dizabilitati iar scaunul poate fi reglabil, pliabil, dotat cu roti si frana. Scaunul are gaura si galeata pentru persoane cu handicap pentru necesitati. Modelul cu roti se poate utiliza ca fotoliu rulant, comoda WC, sau ca scaun pentru transport pacient pentru interior.

Filtre active

Scaun comoda wc multifunctional 3 in 1, Demoteks

0 Review (uri)
Pret 198,00 RON

Scaun comoda wc multifunctional 3 in 1, Demoteks, cadru din otel, sustine 100 kg. Scaunul se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita - cadru de siguranta pentru WC. Culoare disponibila: cadru rosu si colac alb cu galeata gri.

Scaun cu oala de noapte tip WC de camera, pliabil, Rx899, sustine 100 kg, latime sezut 45 cm. Structura de rezistenta (cadrul) este realizat din otel vopsit epoxy impotriva coroziunii. Scaunul WC de camera este pliabil pentru a usura depozitarea si transportul, se blocheaza in pozitia de utilizare ce ajutorul a 2 cleme din plastic

Scaun WC de camera fix Wicromed, WMSR026

0 Review (uri)
Pret 234,00 RON

Scaun WC de camera fix Wicromed WMSR026, cadru din aluminiu pt 100 kg, reglabil in inaltime. Culoare: cadru gri si colac cu galeata gri inchis. Scaunul cu olita se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita, rol de cadru de siguranta pentru WC, pentru batrani care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de toaleta WC in camera

Scaun comoda WC toaleta de camera, RX289

0 Review (uri)
Pret 269,00 RON

Scaun de toaleta WC pliabil pentru camera 3 in 1: Scaun comoda, toaleta de camera, inaltator vas WC reglabil pe inaltime 44-54 cm, latimea totala: 53 cm, din otel, pt 100 kg Se poate utiliza ca scaun de toaleta portabil. Scaunul are o structura de rezistenta realizata din otel, tratat impotriva oxidarii, coroziunii, tip scaun cu olita pentru adulti si batrani.

Scaun WC de camera fix, chrom, Wicromed

0 Review (uri)
Pret 279,00 RON

Scaun WC de camera fix, chrom, Wicromed, cadru din aluminiu, 100 kg, reglabil in inaltime, vopsit chrome. Scaunul cu olita se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta, rol de cadru de siguranta pentru WC, ajuta pacientul sa se aseze sau sa se ridice sprijinit de cadrul comodei de toaleta.

Scaun de toaleta WC cu rotile pliabil, RX296

0 Review (uri)
Pret 293,00 RON

Scaun comoda WC cu rotile pliabil RX296 cu cadru din otel, inaltime reglabila, latimea totala: 52 cm, latime intre manere:44 cm, sustine maxim 100 kg Scaunul de toaleta este multifunctional: Pentru batrani care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de prezenta unei toalete WC in camera, are rol si de inaltator vas WC  in cazul pacientilor care au suferit operatii de sold.

Scaun WC de camera 4 in 1, Moretti, RP780, 130 kg

0 Review (uri)
Pret 369,00 RON

Scaun WC de camera 4 in 1, Moretti RP780, din aluminiu, sustine 130 kg, inaltime ajustabila, toaleta tip scaun WC cu olita, scaun de camera, scaun de siguranta, scaun pentru dus. Pentru batrani care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de prezenta unei toalete WC in camera, util si pentru asezarea si ridicarea de pe toaleta dupa operatia de sold.

Scaun cu WC de camera, reglabil in inaltime, otel, pliabil, CMB-894. Scaunul WC de camera este realizat pe cadru din otel, cu picioare reglabile in inaltime si pliabil, confortabil si galeata din plastic cu toarta si capac. Pentru batrani care nu se pot deplasa singuri si au nevoie o toaleta WC in camera. Util si persoanelor care au suferit operatii de sold. Pentru 100 kg

Scaun de toaleta tip WC 4 in 1, fix, Antar, AT01001

0 Review (uri)
Pret 399,00 RON

Scaun de toaleta tip WC 4 in 1 Antar T01001 Functii 4 in 1: functie WC, scaun de camera, scaun de siguranta, scaun pentru dus, tip scaun cu olita pentru adulti sau batrani. Suporta 100kg - scaun de toaleta din aluminiu anodizat; - reglabil pe inaltime, demontabil, manere moi;- pufere de cauciuc antialunecare, galeata si capac

Scaun WC de camera fix, pliabil, Izor, 920KOS

0 Review (uri)
Pret 420,00 RON

Scaun WC de camera fix, pliabil, Izor, 920KOS, cu recipient wc ce se extrage prin partea din spate si sezut moale, care este utilizat în general in casa sau spital. Util si pentru pacienti cu handicap. Structura din metal sudat, cu cotiere si sprijin pentru spate.

Este un scaun cu toaleta wc, cu rotile, pliabil, Izor, 920KO, cu recipient wc ce se extrage prin partea din spate si sezut moale, care este utilizat în general in casa sau spital. Util si pentru pacienti cu handicap. Structura din metal sudat, cu cotiere si sprijin pentru spate. Latime scaun: 48 cm

Scaun WC de camera fix si pliabil, GM4021

0 Review (uri)
Pret 499,00 RON

Scaun WC de camera fix si pliabil, GM4021, pentru pacienti cu handicap. Structura din metal sudat, cu cotiere si sprijin pentru spate. Partea de sezut: imitatie de piele, impermeabila, captusita cu burete. Pentru batrani care nu se pot deplasa din camera pentru a merge la toaleta. Suporta maxim 100 kg. Latime: 44 cm

Scaun WC de camera fix si pliabil, GM4021, albastru

0 Review (uri)
Pret 512,00 RON

Scaun WC de camera fix si pliabil GM4021, albastru, pentru pacienti cu handicap. Structura din metal sudat, cu cotiere si sprijin pentru spate. Partea de sezut: imitatie de piele, impermeabila, captusita cu burete. Pentru batrani care nu se pot deplasa din camera pentru a merge la toaleta. Suporta maxim 100 kg. Latime: 44 cm

Scaun WC de camera 4 in 1 cu manere, Moretti, RP783, 130 kg, realizat pe cadru din otel vopsit, picioare reglabile in inaltime, scaun (capac) confortabil din vinil si galeata din plastic, manere si pufere din cauciuc moi si sigure - antialunecare, toaleta tip WC cu olita, scaun de camera, scaun de siguranta, scaun pentru dus. Manere rabatabile. Nu este pliabil, nu necesita montaj.

Scaun WC de camera mobil, GM4021 R/B

0 Review (uri)
Pret 589,00 RON

Scaun WC de camera mobil GM4021 R/B Latime sezut: 43 cm, sustine 100 kg, cadru sudat din otel. Latime scaun: 53 cm
Usor de asamblat. Este pliabil usurand transportul si depozitarea. Merge impins peste toaleta. Spatarul este reglabil in inaltime, rotile din spate au frana.

Scaun tip toaleta WC de camera cu rotile, RX269

0 Review (uri)
Pret 745,00 RON

Scaun cu WC de camera mobil RX269 scaun toaleta portabil cu rotile si frana, cu inaltime fixa 53 cm sezut 44 cm, din otel cromat, pt 100kg. Scaunul poate fi utilizat in mai multe scopuri: Scaun WC de camera, scaun de transport, scaun pentru sedere, scaun WC cu roti, wc mobil pentru adulti bolnavi sau batrani.

Scaun WC de camera 4 in 1 Alustyle Herdegen, pliabil cu sezut moale, reglabil in inaltime, greutate maxima utilizator 120 kg. Este realizat din aluminiu anodizat, greutate redusa, usor de manevrat, reglabil in inaltime, sezutul moale, demontabil. WC de camera, inaltator vas WC,cadru de sprijin, scaun pentru dus.