Recuperare si reabilitare

Recuperare si reabilitare persoane cu disabilitati, batrani sau bolnavi. Aparate utile pentru invalizi cu dizabilitati motorii.

Recuperare si reabilitare

Recuperare si reabilitare persoane cu disabilitati, batrani sau bolnavi. Aparate utile pentru invalizi cu dizabilitati motorii.

Filtre active

SYNOZ solutie vascoelastica, 2 ml, Kyeron, 10 mg hyaluronat de sodiu/ml. Soluție vâscoelastică sintetică pe bază de hialuronat de sodiu pentru infiltrații intraarticulare, recomandat în dureri și mobilitate redusă a genunchiului și altor articulatii sinoviale ca o consecință a modificărilor traumatice sau degenerative.

Pedaliera pentru exercitii de recuperare, Gmed

0 Review (uri)
Pret 198,00 RON

Pedaliera pentru exercitii de recuperare, Gmed
Se poate folosi la recuperare sau pentru gimnastica zilnica,favorizeaza circulatia sanguina si dezvolta musculatura.
Dispozitiv ortopedic utililizat pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii, mobilitatea articulatiilor.

Pedalier pentru exercitii, Kid-Man, 01-5720

0 Review (uri)
Pret 199,00 RON

Pedalier pentru exercitii, Kid-Man, 01-5720.  Pedalierul de recuperare medicala Kid Man este un dispozitiv practic si usor de utilizat pentru imbunatatirea circulatiei si tonifierea musculaturii picioarelor sau bratelor. Baza pedalierului este acoperita cu un strat antiderapant

Pedaliera ortopedica pentru recuperare, RX761

0 Review (uri)
Pret 199,00 RON

Pedaliera ortopedica tip bicicleta pentru recuperare RX761. Pedalierul ortopedic este din otel, vopsit in pulberi epoxy, dispune de un sistem pe surub pentru reglarea efortului. Dispozitiv ortopedic utililizat pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii, mobilitatea articulatiilor.

Pedalier de recuperare cu afisaj Antar AT51110

0 Review (uri)
Pret 210,00 RON

Pedalier de recuperare cu afisaj  si franare ajustabila, Antar AT51110. Poate fi folosit pentru exercitii de recuperare atat pentru membrele inferioare cat si pentru membrele superioare. Pentru membrele superioare trebuie sa fie pozitionat pe o masa.Efortul depus de pacient se dozeaza cu ajutorul unui surub de reglaj aflat pe partea superioara a pedalierului.

Pedalier ortopedic, Moretti, RP922

0 Review (uri)
Pret 217,00 RON

Pedalier ortopedic din otel vopsit, dotat cu pufere antialunecare, prevazut cu pedale si curele de plastic utile la fixarea labei piciorului in timpul exercitiului. Pentru exercitii de recuperare atat pentru membrele inferioare cat si pentru membrele superioare

Pedalier ortopedic pentru exercitii, Moretti, RP924

0 Review (uri)
Pret 239,00 RON

Pedalier ortopedic Moretti RP924. Pedalier ortopedic din otel vopsit, dotat cu pufere antialunecare, prevazut cu pedale si curele de plastic utile la fixarea labei piciorului in timpul exercitiului. Pentru exercitii de recuperare atat pentru membrele inferioare cat si pentru membrele superioare

MiniPedalier ortopedic (bicicleta) pliabil,cu afisaj, pentru recuperare Premia Plus Herdegen
Corpul pedalierului pentru recuperare este din otel, protejat electrochimic impotriva coroziunii. Pedalierul ortopedic pentru recuperare este un dispozitiv ortopedic utililizat in principal pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii, mobilitatea articulatiilor.

Placa de alunecare BUFFALO GRIP, Kid-Man, ALL03GRIP este proiectată pentru ca utilizatorul să se deplaseze între două suprafețe diferite fără să se ridice.
Se utilizeaza la transferul pacientilor din pat in scaunul cu rotile, sau din scaunul cu rotile pe toaleta, in masina,  bănci, scaune sau scaune în locuri publice.

Pedaliera pentru exercitii recuperare, Herdegen

0 Review (uri)
Pret 257,00 RON

Pedalier (minibicicleta) pentru exercitii recuperare Herdegen. Se poate folosi la recuperare sau pentru gimnastica zilnica, favorizeaza circulatia sanguina si dezvolta musculatura. Pedalierul poate fi folosit pentru exercitii de recuperare si pentru membrele superioare, pentru aceasta va trebui sa fie pozitionat pe o masa.

Concentrator de oxigen 7F-5

0 Review (uri)
Pret 3.900,00 RON

Concentratorul de oxigen 7F-5 este  proiectat pentru utilizare individuala. Este un aparat cu functionare electrica, care separa oxigenul din aerul camerei. Cu ajutorul canulei de nas aveti la dispozitie in mod direct oxigen in concentratie inalta. Debit de oxigen: 1-5 L/minut. Concentratie de oxigen: peste 90%