Lista de produse dupa marca Demoteks Medical

Orteza cervico-toracica Posturex, OBG-0139

0 Review (uri)
Pret 98,00 RON

Orteza cervico-toracica Posturex, OBG-0139 .
Orteza Posturex pentru sustinerea coloanei vertebrale cervico-toracice. Aceasta este utilizata pentru sustinerea  pozitiei, in cazul tulburarilor ortostatice si in cazul musculaturii slabite a spatelui si a umerilor. Ajuta la stimularea senzatiei de postura corecta a coloanei toracice si cervicale.

Perna rotunda antiescara, KMOY-04

0 Review (uri)
Pret 119,00 RON

Perna rotunda antiescara Demoteks KMOY-04, pentru sezut. Dimensiuni 43x41x8 cm, spuma vascoelastica, cu gaura interna tip colac.
Perna pentru escare se utilizeaza pentru a diminua presiunea pe fese si pentru a permite zonei inter si extrafesiere sa intre cat mai mult in contact cu aerul.

Orteza lombara, Lombostad, OBG-0141

0 Review (uri)
Pret 129,00 RON

Orteza lombara, Lombostad, OBG-0141 asigura o sustinere optima a coloanei vertebrale, a zonei abdominale si o compresie abdominala buna. Recomandata in iritatii de disc degenerative, traumatisme si dureri lombare acute si cronice, pentru imobilizare post-operatorie sau in cazul spondilozelor.

Orteza pentru genunchi, mobila, cu balamale

0 Review (uri)
Pret 130,00 RON

Orteza pentru genunchi cu balamale este pentru pacientii cu instabilitate cronica a articulatiei genunchiului, pentru cei care au suferit fracturi, entorse si luxatii. Orteza este confectionata dintr-o tesatura speciala care permite circulatia aerului cu suport pentru rotula.
Marime universala.

Orteza lombosacrala, OBG-0138

0 Review (uri)
Pret 135,00 RON

Orteza lombo-sacrala ajuta la eliminarea disconfortului si ameliorarea durerii cauzate de diverse tipuri de traumatisme si afectiuni la nivelul zonei lombare, se foloseste si pre- si post-operator, contribuind la grabirea procesului natural de vindecare sau in perioada de recuperare in urma interventiei chirurgicale.

Scaun comoda wc multifunctional 3 in 1, Demoteks

0 Review (uri)
Pret 188,00 RON

Scaun comoda wc multifunctional 3 in 1, Demoteks, cadru din otel, sustine 100 kg. Scaunul se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita - cadru de siguranta pentru WC. Culoare disponibila: cadru gri si colac gri cu galeata gri.

Masuta pentru pat ajustabila prin piston Hym-30

0 Review (uri)
Pret 979,00 RON

Masuta pentru pat ajustabila prin piston Hym-30. Suport mobil din metal in forma de U; - Platforma superioara din plastic ABS; - Este reglabila pe inaltime prin pistonul de gaz; - 4 roti manevrabile la 360 grade; - Componentele din metal sunt vopsite in camp electrostatic;