Lista de produse dupa marca Kidscare

Pompa de san manuala Kidscare, KC104

0 Review (uri)
Pret 80,00 RON

Pompa de san manuala Kidscare KC104 cu putere de aspiratie reglabila pe doua niveluri este ideala pentru orice mamica ce doreste sa extraga laptele pentru hranirea ulterioara a bebelusului. Utilizati pompa de san in momentele linistite si de relaxare.

Pompa de san electrica portabila, Kidscare, KC101

0 Review (uri)
Pret 179,00 RON

Pompa de san electrica portabila Kidscare KC101 cu baterie reincarcabila si putere de aspiratie reglabila pentru a ajuta mamicile sa extraga laptele acasa, la munca dar si in calatorii. Datorita bateriei reincarcabile cu o lunga durata de functionare pe ciclu de incarcare pompa de san este ideala pentru calatorii.

Umidificator de aer cu ultrasunete Kidscare KC121

0 Review (uri)
Pret 180,00 RON

Umidificatorul de aer cu ultrasunete Kidscare KC121 avand un design placut, modern si minimalist, se incadreaza in orice incapere in care este asezat, acesta este special conceput pentru restabilirea umiditatii adecvate casei tale si intregii familii, cat si pentru aromaterapie

9 niveluri de aspiratie ale pompei pentru o extractie eficienta - 5 niveluri de masaj ale pompei pentru o extractie confortabila - Include acumulator de 1400 mAh ce ofera o autonomie de pana la 180 minute - Setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului - Motor silentios - Display luminos - Cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta - Pompa functioneaza la priza - 220V sau cu adaptor USB-C ori cu ajutorul acumulatorului integrat.

Pompa de san electrica dubla Kidscare KC106
  • Pret redus
  • -25%

Pompa de san electrica dubla Kidscare KC106

0 Review (uri)
Pret 249,00 RON Pret de baza 332,00 RON

Pompa de san electrica dubla Kidscare KC106 cu putere reglabila de aspiratie este ideala pentru orice mamica ce doreste sa extraga laptele pentru hranirea ulterioara a bebelusului. Utilizati pompa de san dubla in momentele linistite si de relaxare .

15 niveluri de aspiratie ale pompei pentru o extractie eficienta - 10 niveluri de masaj ale pompei  - Include acumulator de 1400 mAh ce ofera o autonomie de pana la 100 minute - Setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului - Motor silentios - Display luminos - Cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta - Pompa functioneaza la priza - 220V sau cu adaptor USB ori cu ajutorul acumulatorului integrat.