Lista de produse dupa marca Bella

Vata din Bumbac Bella 100 g

0 Review (uri)
Pret 8,00 RON

Bella Vata pachet 100 g din bumbac  Vata de calitate superioara fabricata din 100% bumbac moale si foarte absorbanta. Poate fi utilizata in scopuri medicale sau cosmetice. Va puteti confectiona absorbante postnatale din tifon si vata, torsoane, vata fara tifon se va lipi de piele si trebuie invelita in tifon.

Vata din Bumbac, 200 g, Bella

0 Review (uri)
Pret 15,00 RON

Bella, Vata pachet 200 g din bumbac. Vata de calitate superioara fabricata din 100% bumbac moale si foarte absorbanta. Poate fi utilizata in scopuri medicale sau cosmetice. Va puteti confectiona absorbante postnatale din tifon si vata, torsoane, vata fara tifon se va lipi de piele si trebuie invelita in tifon.

My Friend, aleze igienice pentru animale, 90x60 cm, 10 buc. Absorbantele sunt foarte utile pentru călătoria cu animalul de companie - oferă protecție suplimentară în cutiile de transport.  Miezul interior absorbant, realizat din celuloză, absoarbe efectiv umezeala și îl păstrează în interior.

Kit vata si comprese sterile pentru tampoane de vata cu tifon. Contine: Matocomp Comprese sterile din tifon 20x10 cm, 10 pachete x3 buc , 8 straturi, 17 fire, si Bella Vata 2 pachete x 200 g din bumbac. Va puteti confectiona propriile tampoane postnatale din vata invelita in tifon. Se pot confectiona absorbante postnatale din 2 pachete de vata si comprese de tifon.

My Friend, aleze igienice pentru animale, 90x60 cm, 6x10 buc. Absorbantele sunt foarte utile pentru călătoria cu animalul de companie - oferă protecție suplimentară în cutiile de transport.  Miezul interior absorbant, realizat din celuloză, absoarbe efectiv umezeala și îl păstrează în interior. Bax de 6 pachete a cate 10 bucati.