Nou - Scutecele Molicare acum intr-un nou sortiment MoliCare Premium Elastic
logo
Nou - Scutecele Molicare acum intr-un nou sortiment MoliCare Premium Elastic
30 Mar

Nou - Scutecele Molicare acum intr-un nou sortiment MoliCare Premium Elastic

Ne face placere sa va informam ca, incepand cu luna Martie, HARTMANN Romania lanseaza un nou sortiment de scutece pentru incontinenta – MoliCare Premium Elastic, care va inlocui in cadrul produselor de incontinenta, sortimentul actual MoliCare Premium Slip.

Lansarea presupune iesirea din portofoliu a produselor MoliCare Premium extra, MoliCare Premium extra plus si MoliCare Premium super plus, alaturi de introducerea noilor repere MoliCare Premium Elastic 5 picaturi, MoliCare Premium Elastic 6 picaturi si MoliCare Premium Elastic 8 picaturi.

Produsele inovative MoliCare Premium Elastic aduc imbunatatiri semnificative fata de vechiul sortiment, simplificand procedura de aplicare a  produselor, cu doar 4 pasi, in loc de 8!

Cele doua parti laterale si benzile resigilabile prezente la MoliCare® Premium Elastic, ofera avantaje atat pentru pacient, cat si pentru ingrijitor.
Pentru pacient, MoliCare® Premium Elastic

  •     este confortabil la purtare, asigurand o potrivire optima gratie partilor laterale elastice care se adapteaza la formele si miscarile corpului

  •     presupune mai putini pasi in procesul de schimbare al produsului, asigurand mai multa demnitate pacientului


Pentru ingrijitor, MoliCare® Premium Elastic

  •     reduce stresul resimtit la nivelul corpului, procesul de aplicare fiind simplificat, cu doar 4 pasi in loc de 8 (versus scutecele standard pentru incontinenta)

  •     este mult mai rapid si usor de aplicat, permitand o manevrare mult mai ergonomica


Mai mult, scutecele MoliCare® Premium Elastic prezinta un strat superior de fibre rasucite, cu ajutorul caruia se obtine un efect ridicat antibacterian si un pH neutru pentru piele de 5,5, pentru o piele sanatoasa.
Viteza ridicata de absorbtie, sistemul de protectie impotriva scurgerilor si sistemul de uscare rapida fac MoliCare® Premium Elastic alegerea sigura atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Referinte citate

https://hartmann.info/ro-RO

Scutece-Adulti.ro este un magazin online cu livrare din depozit de scutece adulti pentru batrani si bolnavi cu incontinenta, la cel mai bun pret: pampers Seni, chilot Molicare, cearceafuri si aleze absorbante Tena pentru protectia patului.