Tampoane san

Tampoane pentru san au un depozit ultra-absorbant, pentru a retine mai bine umiditatea in interior, putand fi folosite o perioada lunga de timp.

Tampoane san

Tampoane pentru san au un depozit ultra-absorbant, pentru a retine mai bine umiditatea in interior, putand fi folosite o perioada lunga de timp.

Filtre active

Tampoane san 30 buc Chicco

0 Review (uri)
Pret 39,00 RON

Tampoane pentru san Chicco 30 buc. Tampoane san unica folosinta, din material superabsorbant, confectionate dintr-un material antibacterian care previne  proliferarea bacteriilor la nivelul sanului, oferind o bariera mecanica optima in vederea protejarii acestuia, previn aparitia ragadelor si iritatiilor

Tampoane san Medela 30 buc

0 Review (uri)
Pret 43,00 RON
Tampoane antiscurgere pentru san - Medela 30 buc
Tampoane pentru san superabsorbante pentru scurgerile de lapte
- Fixare perfecta datorita benzii adezive
- Ambalate individual igienic

Crema de lanolina pentru mameloane, PureLan, Medela, 7g. Lanolina pura pentru mameloane sensibile, crapate, dureroase si pielea uscata. Produs hipoalergenic, natural, pur, fara aditivi si conservanti. 100% lanolina ultrapura. Poate fi folosit pentru pielea uscata,nas uscat si buze crapate in cazul unei raceli.

Tampoane san 60 buc - Chicco

0 Review (uri)
Pret 60,50 RON

Chicco Tampoane pentru san 60 buc confectionate dintr-un material antibacterian care previne  proliferarea bacteriilor la nivelul sanului, oferind o bariera mecanica optima in vederea protejarii acestuia, previn aparitia ragadelor si iritatiilor

Crema de lanolina pentru mameloane PureLan, Medela, 37 grame. Lanolina pura pentru mameloane sensibile, crapate, dureroase si pielea uscata. Produs hipoalergenic, natural, pur, fara aditivi si conservanti. 100% lanolina ultrapura. 100% lanolina ultrapura. Poate fi folosit pentru pielea uscata,nas uscat si buze crapate in cazul unei raceli.