Blog magazin Scutece-Adulti.ro

Seni Man Level Absorbante urologice barbati
24
Mar
Absorbante urologice discrete, create special pentru barbati, pentru controlul vezicii sensibile, in cazurile de incontinenta usoara si medie. Forma anatomica si barierele laterale protejeaza impotriva scurgerilor. Absorbantele au capacitate mare de absorbtie cuprinsa intre 1 si 5 picaturi.
  Postat de:

Detalii

Terapia moderna pentru pansarea ranilor - ghid pansamente
10
Feb
Pansamente moderne pentru tratarea ranilor adanci cu exudat. Pansament foarte absorbant – absoarbe mult si rapid, proprietate ce permite mentinerea pansamentului pe rana o perioada indelungata mentine un mediu hidratant, oferind conditii optime de vindecare moale si ajustabil
  Postat de:

Detalii

Scutece adulti superabsorbante
29
Oct
Scutecele pentru adulti cu absorbtie mare sunt fabricate din materiale care absorb scurgerile urinare si fecale pentru perioade lungi de timp ,in special pe timpul noptii.
  Postat de:

Detalii

Ghidul informativ al scutecelor pentru adulti: tipuri, caracteristici și recomandari
28
Oct
Scutecele pentru adulți sunt fabricate din materiale care absorb scurgerile urinare si fecale, dar se simt moi și confortabile pe piele, absorb cantități mari de umiditate și umezeală
  Postat de:

Detalii

Cum se utilizeaza scaunul cu rotile IZOR ES100?
24
May
Scaunul cu rotile IZOR ES100 este pentru mișcarea independentă și asistată pentru persoanele cu incapacitate totală sau parțială de deplasare atât în interior, cât și în exterior. Produsul este destinat persoanelor cu mobilitate redusă, persoanelor în vârstă și infirme cu dizabilitati.
  Postat de:

Detalii

Ce este un scaun cu olita WC sau toaleta wc?
24
May
Scaunul cu toaletă wc de cameră este ideal pentru spitale, centre sociale și alte centre de îngrijire. Este recomandat pentru utilizare în cazurile în care o persoană foarte slabă din punct de vedere fizic sau cu mobilitate limitată nu poate să se îngrijească singură și nu poate ajunge la toaletă.
  Postat de:

Detalii

Ce este salteaua antidecubit electrica sau salteaua antiescare?
24
May
Salteaua antiescare prezintă două compartimente cu aer și mod de funcționare alternativ și automat. Este concepută pentru prevenirea și tratarea leziunilor de decubit, sub supravegherea medicală regulată. Produsul este fabricat din material de înaltă calitate, mulțumită căruia poate fi utilizat în permanență.
  Postat de:

Detalii

Cum se alege latimea scaunului rulant, scaunului cu rotile?
11
Apr
Scaunele cu rotile au latimi de sezut diferite cuprinse intr-un interval de la 35 cm la 60 cm si in consecinta latimea totala a scaunului variaza atunci cand se adauga rotile sau rotilele. Inainte de a cumpara un scaun cu rotile (fotoliu rulant) trebuie sa verificati latimea tuturor usilor unde doriti sa aveti acces.
  Postat de:

Detalii