Blog magazin Scutece-Adulti.ro

Cum se utilizeaza scaunul cu rotile IZOR ES100?
24
May
Scaunul cu rotile IZOR ES100 este pentru mișcarea independentă și asistată pentru persoanele cu incapacitate totală sau parțială de deplasare atât în interior, cât și în exterior. Produsul este destinat persoanelor cu mobilitate redusă, persoanelor în vârstă și infirme. Acest produs este un dispozitiv de asistență utilizat în mod regulat.
  Postat de:

Detalii

Ce este un scaun cu olita WC?
24
May
Unul dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii pacienților este acela că pacienții își pot îndeplini nevoile fiziologice de bază în condițiile potrivite. Pentru o persoană cu dificultăți de mobilitate, îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi poate fi un efort fără dispozitivele auxiliare potrivite.
  Postat de:

Detalii

Ce este salteaua antidecubit electrica?
24
May
Salteaua antiescare prezintă două compartimente cu aer și mod de funcționare alternativ și automat. Este concepută pentru prevenirea și tratarea leziunilor de decubit, sub supravegherea medicală regulată. Produsul este fabricat din material de înaltă calitate, mulțumită căruia poate fi utilizat în permanență.
  Postat de:

Detalii

Cum se alege latimea scaunului rulant?
11
Apr
Scaunele cu rotile au latimi de sezut diferite cuprinse intr-un interval de la 35 cm la 60 cm si in consecinta latimea totala a scaunului variaza atunci cand se adauga rotile sau rotilele. Inainte de a cumpara un scaun cu rotile (fotoliu rulant) trebuie sa verificati latimea tuturor usilor unde doriti sa aveti acces.
  Postat de:

Detalii

Scutece adulti Seni - Ghid marimi si absorbtie pentru scutece, chiloti si absorbante
13
Jul
Scutece adulti Seni - Ghid marimi si absorbtie pentru scutece, chiloti si absorbante. Produsele Seni sunt de cea mai bună calitate, recomandate de societatea nationala de urologie, pentru diverse tipuri și grade de incontinență. Pentru persoane active sau imobilizate. Cum alegem marimea corecta?
  Postat de:

Detalii

Pansamente moderne Medisorb pentru tratare rani
28
Feb
Tratarea ranilor adanci cu exudat. Pansament foarte absorbant – absoarbe mult si rapid, proprietate ce permite mentinerea pansamentului pe rana o perioada indelungata mentine un mediu hidratant, oferind conditii optime de vindecare moale si ajustabil, ideal pentru rani adanci sub supraveghere medicala.
  Postat de:

Detalii

Asistenta medicala la pacientul cu incontinenta urinara si de materii fecale
13
Nov
Se schimba lenjeria de pat si de corp dupa fiecare urinare sau defecare a pacientului ;se aplica crema ce protejeaza zonele predispuse aparitiei escarelor cu zinc sau arginina; se schimba pozitia pacientuli in pat la interval de 2 h; se protejeaza zonele predispuse aparitiei escarelor cu perne antiescara;
  Postat de:

Detalii

Nou - absorbante pentru femei Bella Control 1- 6 picaturi
06
Nov
Absorbante urologice discrete, create special pentru femeile active, pentru controlul vezicii sensibile, in cazurile de incontinenta usoara. Forma anatomica si barierele laterale protejeaza impotriva scurgerilor. Absorbantele au capacitate mare de absorbtie cu gama cuprinsa intre 1 si 6 picaturi.
  Postat de:

Detalii