Lista de produse dupa marca Tena

TENA este un brand specializat in produse pentru adulti cu incontinenta urinara sau fecala scutece (pampersi), chiloti si absorbante, aleze igienice pentru protectia patului.

TENA gama completa de scutece chiloti si absorbante pentru batrani sau bolnavi, barbati si femei cu incontinenta urinara sau fecala. Brandul TENA este unul dintre liderii mondiali în domeniul îngrijirii adultilor cu incontinenta. Mai multe informatii despre pampersi Tena gasiti pe pagina producatorului tena.ro.

Absorbante femei pentru noapte, TENA Lady Normal Night, 10 buc, absorbtie 3.5 picaturi pentru femei cu incontinență moderata, pentru noapte, concepute cu lungime suplimentară și bază mai lată pentru o acoperire mai mare, oferă siguranță optimă pentru poziția culcat și sunt adecvate pentru incontinența urinară moderată, în special în timpul nopții.

Absorbante femei pentru noapte, TENA Lady Maxi Night, 12 buc, absorbtie 6 picaturi pentru femei cu incontinență moderată  si severă, pentru noapte, concepute cu lungime suplimentară și bază mai lată pentru o acoperire mai mare, oferă siguranță optimă pentru poziția culcat și sunt adecvate pentru incontinența urinară moderată, în special în timpul nopții.

Chiloti TENA Lady Slim Pants Normal, Large, 7 bucati, lenjerie intimă feminină, discretă și sigură, pentru incontinența urinară, concepută special pentru femei. Absorbtie 5 picaturi. Se potrivesc la fel ca lenjeria intimă și au o culoare crem delicată și feminină, o talie joasă confortabilă. Circumferinta talie 100-135 cm

Chilot TENA Pants Plus Small, 14 buc

0 Review (uri)
Pret 51,00 RON

Scutece tip chilot TENA Pants Plus, Small 14 buc, absorbtie 6 picaturi, circumferinta sold 65 cm - 85 cm TENA Pants este un chilot de unica folosinta elastic potrivindu-se pe corp la fel ca lenjeria intima obisnuita,  pentru barbati si femei.

Chilot TENA Pants Plus Medium, 14 buc

0 Review (uri)
Pret 52,00 RON

Scutece tip chilot TENA Pants Plus, Medium 14 buc, absorbtie 6 picaturi, circumferinta sold 80 cm - 110 cm TENA Pants este un chilot de unica folosinta elastic potrivindu-se pe corp la fel ca lenjeria intima obisnuita,  pentru barbati si femei.

Chilot TENA Pants Plus Large, 14 buc

0 Review (uri)
Pret 56,00 RON

Scutece tip chilot TENA Pants Plus, Large 14 buc, absorbtie 6 picaturi, circumferinta sold 100 - 135 cm TENA Pants este un chilot de unica folosinta elastic potrivindu-se pe corp la fel ca lenjeria intima obisnuita,  pentru barbati si femei.

Chilot TENA Pants Plus Extra Large, 12 buc

0 Review (uri)
Pret 59,00 RON

Scutece tip chilot TENA Pants Plus, Extra Large 12 bucati, absorbtie 6 picaturi, circumferinta sold 120 cm - 160 cm TENA Pants este un chilot de unica folosinta elastic potrivindu-se pe corp la fel ca lenjeria intima obisnuita,  pentru barbati si femei.