Lista de produse dupa marca Tena

TENA este un brand specializat in produse pentru adulti cu incontinenta urinara sau fecala scutece (pampersi), chiloti si absorbante, aleze igienice pentru protectia patului.

TENA gama completa de scutece chiloti si absorbante pentru batrani sau bolnavi, barbati si femei cu incontinenta urinara sau fecala. Brandul TENA este unul dintre liderii mondiali în domeniul îngrijirii adultilor cu incontinenta. Mai multe informatii despre pampersi Tena gasiti pe pagina producatorului tena.ro.

Absorbante femei pentru noapte, TENA Lady Normal Night, 10 buc, absorbtie 3.5 picaturi pentru femei cu incontinență moderata, pentru noapte, concepute cu lungime suplimentară și bază mai lată pentru o acoperire mai mare, oferă siguranță optimă pentru poziția culcat și sunt adecvate pentru incontinența urinară moderată, în special în timpul nopții.

Absorbante femei pentru noapte, TENA Lady Maxi Night, 12 buc, absorbtie 6 picaturi pentru femei cu incontinență moderată  si severă, pentru noapte, concepute cu lungime suplimentară și bază mai lată pentru o acoperire mai mare, oferă siguranță optimă pentru poziția culcat și sunt adecvate pentru incontinența urinară moderată, în special în timpul nopții.

TENA Lady Slim Pants Normal, Medium, 8 bucati, lenjerie intimă feminină, discretă și sigură, pentru incontinența urinară, concepută special pentru femei. Absorbtie 5 picaturi. Se potrivesc la fel ca lenjeria intimă și au o culoare crem delicată și feminină, o talie joasă confortabilă. Circumferinta talie 80-110 cm

TENA Lady Slim Pants Normal, Large, 7 bucati, lenjerie intimă feminină, discretă și sigură, pentru incontinența urinară, concepută special pentru femei. Absorbtie 5 picaturi. Se potrivesc la fel ca lenjeria intimă și au o culoare crem delicată și feminină, o talie joasă confortabilă. Circumferinta talie 100-135 cm

Absorbante urinare femei Tena Lady Slim Normal 6x12 buc cu absorbtie 3 picaturi din maxim 8. Subtiri cu protecție triplă – prospețime, siguranță și controlul mirosului.Tena Lady cu dryzone conturat anatomic îți oferă protectie împotriva scurgerilor, mirosului și umezelii.  Tehnologie dryzone cu formă anatomică, tehnologia Fresh Odour pentru controlul mirosurilor neplăcute pentru un plus de încredere.

Scutece TENA Slip Plus Classic Medium (M), 30 buc

0 Review (uri)
Pret 85,00 RON

Pachet scutece TENA Slip Plus Classic Medium (M), 30 buc pentru barbati si femei cu incontinenta urinara, circumferinta sold 80-115 cm, capacitate de absorbtie 5.5 picaturi, pot fi utilizate atat ziua cat si noaptea. Scutecele se strang cu aripioare de inchidere frontal cu benzi resigilabile pentru inchideri multiple.