Produse noi

Scaun toaleta de camera multifunctional, Rx205

0 Review (uri)
Pret 499,00 RON

Scaun de toaletă multifunctional din aluminiu, poate fi utilizat ca scaun wc de camera sau scaun de dus, latime sezut 44 cm, suporta 100 kg. Structura de rezistenta este realizata din aluminiu, imbinata prin suruburi, este stabila, solida, asigura utilizarea in conditii de siguranta. Sezutul este realizat din piele sintetica si spuma, comod.

Scaun WC de camera fix si pliabil, Vital pentru pacienti cu handicap. Structura din metal sudat, cu cotiere si sprijin pentru spate. Partea de sezut: imitatie de piele, impermeabila, captusita cu burete. Pentru batrani care nu se pot deplasa din camera pentru a merge la toaleta. Suporta maxim 95 kg. Latime sezut 48 cm. Latime totala: 54 cm. Sub sezut se glisează recipientul de colectare din plastic.

Saltea antidecubit -antiescara statica cu husa impermeabila SPM Basic, 190x90 cm, grosime 14 cm Saltea confortabila respirabila husa din poliuretan fara PVC antiacarieni si rezistenta la foc. Taieturile speciale redistribuie punctele de presiune ale corpului. Husa este cu fermoar, se spala la 90 C si nu se calca. Densitate 28 kg/m3; Greutate maxima sustinuta 90 kg

Saltea antiescare tubulara cu compresor, Vital

0 Review (uri)
Pret 560,00 RON

Saltea antiescare tubulara cu compresor, Vital dimensiune umflata 187 x85x7 cm, sustine 100 kg, presiune 40-100 mmHg. Asigura o protectie individuala in prevenirea escarelor de grad I si II. Solutie avansata pentru utilizatorii cu risc mediu si mare de dezvoltare a escarelor.