Produse noi

Husa de protectie impermeabila cu elastic pentru saltea 140x200 cm. Cearceaful e fabricat dintr-un material special, pe o parte bumbac 100% frotirat cu absorbtie rapida, moale si confortabil, iar pe partea inferioara folie PVC ce ofera protectie saltelei. Dimensiunea cearsafului e de 180 x 200 cm din impermeabil si 40 cm pe fiecare parte din bumbac ce respira.

Husa de protectie impermeabila cu elastic pentru saltea 180x200 cm. Cearceaful e fabricat dintr-un material special, pe o parte bumbac 100% frotirat cu absorbtie rapida, moale si confortabil, iar pe partea inferioara folie PVC ce ofera protectie saltelei. Dimensiunea cearsafului e de 180 x 200 cm din impermeabil si 40 cm pe fiecare parte din bumbac ce respira.

Matodress set de imbracaminte netesut SMS

0 Review (uri)
Pret 11,00 RON

Set chirurgical SMS și nețesut, îmbrăcăminte destinata utilizării în sălile de operație și sălile de tratament. Țesătura nețesută din polipropilenă antistatică de tip SMS este moale, durabilă și permeabilă la vapori, datorită cărora crește confortul de utilizare.

Set chirurgical SMS pentru bărbați și nețesut, îmbrăcăminte destinata utilizării în sălile de operație și sălile de tratament. Țesătura nețesută din polipropilenă antistatică de tip SMS este moale, durabilă și permeabilă la vapori, datorită cărora crește confortul de utilizare.

Inaltator WC de inaltime 15 cm cu capac Moretti RP415-15, cu capac ce creste inaltimea cu 14 cm, se poate fixa de vas cu ajutorul a 2 suruburi de prindere, se adapteaza pe orice tip de wc. Greutate maxima sustinuta: 136 kg. Dimensiuni externe Lungime:42cm x latime: 37,5cm. Dimensiuni interne A: 27cm – B:37,5cm– C: 22cm