Produse noi

Orteza pentru imobilizarea gleznei se utilizează în entorse, fracturi stabile și traumatisme ale piciorului şi gleznei, afecţiuni ale tendonului lui Achile, recuperare postoperatorie.
Realizata din plastic, rigidă, prevăzută cu două atele metalice și căptuşită cu spumă poliuretanică de densitate medie- componentă din material textil, cu rol de protecţie.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf inchis, compresie puternica 20-30 mmHg, Armor - ARS03a. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva, gradul 2 de compresie, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf inchis, compresie puternica 30-40 mmHg, Armor - ARS06a, gradul 3 de compresie. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf deschis, compresie puternica 30-40 mmHg, Armor - ARS06. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva gradul 3 de compresie, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Ciorapi medicali compresivi, cu chilot, varf deschis, compresie puternica 20-30 mmHg, Armor - ARS03. Ciorapii medicali cu chilot, cu compresie progresiva, gradul 2 de compresie, asigura o presiune constanta asupra piciorului, previn umflarea venelor si imbunatatesc circulatia sangelui in extremitatile inferioare, contribuind la imbunatatirea aportului de oxigen catre tesuturi.

Centura elastica pentru gravide Fortuna, FT-096

0 Review (uri)
Pret 49,00 RON

Orteza elastică de sarcină Fortuna oferă sprijin prin stabilizarea coloanei vertebrale, a zonei abdominale și a pelvisului și întărirea spatelui inferior în timpul sarcinii. Utila pentru sustinerea burticii pe perioada sarcinii. Dimensiunea reglabilă și compresia ajută viitoarele mame să facă față durerilor de spate.

Rolatorul ortopedic cu 4 roti GM 4259, culoare bordo, este indicat persoanelor cu mobilitate scazuta sau care sufera de handicap locomotor temporar ori permanent.  Rolatorul ofera stabilitate si siguranta persoanelor in varsta sau cu dizabilitati motorice, nu trebuie ridicat in timpul mersului. Este prevazut cu sezut.

Rolatorul ortopedic cu 4 roti GM 4259, culoare gri, este indicat persoanelor cu mobilitate scazuta sau care sufera de handicap locomotor temporar ori permanent.  Rolatorul ofera stabilitate si siguranta persoanelor in varsta sau cu dizabilitati motorice, nu trebuie ridicat in timpul mersului.
Este prevazut cu sezut.

Medicomp Extra, Comprese sterile dimensiune 10x10 cm, 2x25 buc, Hartmann
Comprese absorbante sterile din material netesut cu doua straturi aditionale pentru o capacitate ridicata de absorbtie. Pliate in 6 straturi. Material moale, netesut cu structura asemanatoare tifonului, cu putere ridicata de absorbtie si permeabilitate pentru aer.

Medicomp Extra, Comprese sterile 10x20 cm, 2x25 buc, Hartmann
Comprese absorbante sterile din material netesut cu doua straturi aditionale pentru o capacitate ridicata de absorbtie. Pliate in 6 straturi. Material moale, netesut cu structura asemanatoare tifonului, cu putere ridicata de absorbtie si permeabilitate pentru aer.

Orteza de glezna cu insertie de silicon, GM

0 Review (uri)
Pret 79,00 RON

Orteza de glezna cu insertie de silicon este ideal pentru stabilizarea gleznei slăbite sau pentru prevenirea accidentărilor. Pernita cu gel susţine şi a protejează ligamentul şi ţesutul moale din jurul articulaţiei gleznei pentru a evita încordările sau entorsele.