Lista de produse dupa marca Herdegen

Gama Herdegen este specializata in produse ortopedice si reabilitare ajutoare pentru batrani si ingrijire la domiciliu persoane cu handicap scaune cu rotile sau scaune wc pentru baie.

Gama Herdegen este specializata in produse ortopedice si reabilitare ajutoare pentru batrani si ingrijire la domiciliu persoane cu handicap scaune cu rotile sau scaune wc pentru baie.

Bideu din plastic pentru vasul WC, Herdegen

0 Review (uri)
Pret 54,00 RON

Bideu din plastic pentru vasul WC, Herdegen, adâncime: 9 cm, lungime: 25 cm, latimea suprafeței de sprijin: 5 cm, capacitate: 3 litri. Vasul de bideu se pune peste vasul de toaleta, se utilizeaza pentru igiena persoanelor cu handicap care sunt deplasabile greu intr-o cabină de duș sau cadă de baie. Util si pentru bai de sezut antihemoroidale.

Carja cu sprijin pe antebrat, 130 kg, Herdegen

0 Review (uri)
Pret 69,00 RON

Carja cu sprijin pe antebrat Herdegen pentru persoane 1,35 - 1,95 m, pentru 130 kg. Este o carja de antebrat gandita pentru utilizarea pe termen lung. Tija este confectionata din aluminiu cu caracteristici speciale ce dau o rezistenta deosebita, carja cu sprijin pe antebrat putand fi utilizata de catre persoane cu greutatea de pana la 130 kg.

Carja cu sprijin pe antebrat Advance Herdegen pentru persoane 1,35 - 1,95 m. Este o carja de antebrat gandita pentru utilizarea pe termen lung. Tija este confectionata din aluminiu cu caracteristici speciale ce dau o rezistenta deosebita, carja putand fi utilizata de catre persoane cu greutatea de pana la 140 kg.

Maner de sprijin in baie Herdegen, 30 cm

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Maner de sprijin Herdegen utilizat in camera de baie, lungime 30 cm, suporta 100 kg.  Din polipropilena si ABS, maner cu striatii, se fixează cu suruburi. Greutate maxima utilizator: 100 kg. Sustinere suplimentara pentru cei ce au probleme de mobilitate sau echilibru.

Scaunel pliabil pentru intrarea in cada, Herdegen

0 Review (uri)
Pret 89,00 RON

Scaunel pliabil pentru urcarea/intrarea in cada Herdegen inaltime 22 cm- suprafata sezutului: 28x22 cm - suprafata bazei: 32x25 cm - inaltimea: 22 cm - greutatea maxima a utilizatorului: 130 kg
Scaunul pentru intrarea in cada este realizat din polipropilena, este pliabil pentru transport sau depozitare.

Baston din aluminiu cu maner lemn Derby Herdegen , buton reglaj inaltime, sustine 110 kg. Baston ortopedic elegant - manerul este realizat din lemn, are o forma studiata pentru o utilizare confort. Din aluminiu, mâner de lemn, reglabil în înălțime, amortizor din cauciuc. Greutate max utilizator: 110 kg

Maner de sprijin pentru baie, Herdegen, 40 cm

0 Review (uri)
Pret 97,00 RON

Maner de sprijin Herdegen utilizat in camera de baie, lungime 40 cm, suporta 100 kg. Din polipropilena si ABS, maner cu striatii, se fixează cu suruburi. Greutate maxima utilizator: 100 kg. Sustinere suplimentara pentru cei ce au probleme de mobilitate sau echilibru.

Inaltator vas WC, ClipUp Herdegen, 10 cm, 150 kg

0 Review (uri)
Pret 109,00 RON

Inaltator vas WC, model ClipUp Herdegen este realizat din polipropilena, sustine 150 kg, inalta vasul de WC cu 10 cm, fixare cu clichet. Inaltatorul de vas WC  poate fi instalat pe orice tip de vas de toaletă datorită sistemului său inovator de fixare cu clichet, confortabil si sigur de utilizat.

Baston din lemn de castan Herdegen

0 Review (uri)
Pret 110,00 RON

Baston din lemn de castan Herdegen 95 cm.Bastonul are forma clasica, cu manerul rotund, elegant, usor de utilizat si de intretinut, imbunatateste echilibrul prin realizarea unui punct de sprijin. Din lemn de castan, culoare maro închis, amortizor din cauciuc. Greutate max utilizator: 120 kg.

Baston din lemn Maginot Herdegen

0 Review (uri)
Pret 110,00 RON

Baston din lemn Maginot, Herdegen este un baston clasic, unisex, universal,poate fi folosit atat cu mana stanga cat si cu mana dreapta,  din lemn de esenta tare, de culoare maro inchis, amortizor din cauciuc. Greutate maxima utilizator: 120 kg.

Perna antiescare pentru coccis, Herdegen

0 Review (uri)
Pret 119,00 RON

Perna antiescare pentru coccis cu profil triunghiular, Herdegen 45x36x7(4) cm. Perna pentru coccis este facuta din spuma, are o husa din jerseu bumbac, cu fermoar, realizata pentru cei care stau perioade lungi in sezut. Perna antiescare triunghiulara se poate atasa unui scaun de birou, fotoliu, scaun cu rotile, scaun de masina.

Perna ortopedica pentru coccis Herdegen, PA 02

0 Review (uri)
Pret 119,00 RON

Perna ortopedica cu decupaj pentru coccis PA 02, Herdegen 45x36x7(3.5) cm este recomandata persoanelor care stau perioade lungi de timp pe scaun la locul de munca, acasa, in masina . Perna este special conceputa pentru a reduce presiunea exercitata asupra coccisului datorita sectiunii decupate din spate, asigurand o pozitie confortabila si ergonomica .